Spaces by Friberg skaber sammenhæng

mellem mennesker og arkitektur

Dagslys, akustik, møbler, farver, indeklima og udsmykning er alle elementer som er afgørende for vores trivsel

Hver dag påvirkes vi, både bevidst og ubevidst, af udformningen af de rum vi opholder os i. Ved at udforske, teste og tage bevidste valg, kan vi vælge elementer, der understøtter det faglige fællesskab, som skaber trivsel på en arbejdsplads, eller i hjemmet.

Jeg har stor erfaring i at arbejde med komplekse opgaver og strukturer som indeholder mange forskellige funktioner der skal bindes sammen i et overordnet greb. Et greb, som løser logistisk og funktion, og skaber en skræddersyet indretning til virksomheden.

“Alle ting skal have et sted at bo”
~ Spaces by Friberg

Jeg arbejder passioneret med indretning, design og formgivning. Fagligt opererer jeg i et felt der ligger mellem arkitekt, spaceplanner og designer. Brugerne inddrages tidligt i processen, så vi kan tage højde for de funktionelle og tekniske aspekter i designprocessen og så disse bruges aktivt i projektudviklingen.

Projektforløb:

Jeg sætter pris på at arbejde meget tæt sammen med mine kunder, fra de første skitser og helt frem til indflytning. Det er mine kunders udfordringer jeg skal løse med mine idéer og min erfaring. Det er mine kunders sær-kende og stil som skal komme til udtryk i det endelige resultet, ikke mine. Min rådgivning skal medvirke til at projektet indfrier kundens ønsker og behov, og at funktionen er på plads.

 

Udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere:

Hannes visioner for projektet og hendes evne til at gennemføre dette, har resulteret i en renovering, der er langt ud over, hvad vi havde forventet os.
~ Kunde

Hanne er kreativ og målrettet, med en sjeldent god struktur over sitt arbeid. Hun evner å utarbeide gjennomtenkte og praktiske løsninger som også står seg over tid.
~ Tidligere kollega

Hanne dyrker den nordiske arkitekturs rene linjer og enkle formsprog. Dette kommer også til udtryk i præsentationer og visualiseringer af projekterne. Hanne formår at få projekterne udviklet og detaljeret – og helt i mål til tiden.
~ Kunde

Kontakt Spaces by Friberg:

4 + 12 =

Udvalgte kunder hos Spaces by Friberg:

Samarbejdspartnere:

Et hvert vellykket projekt er en holdindsats! Ud over gode kunder er det derfor vigtigt at have gode samarbejdspartnere, for at kunne yde den bedste service. Herunder kan ses nogle af de virksomheder Spaces by Friberg samarbejder med.