Loungestolene vi tester er:
FLY CHAIR SC1 fra &Tradition
AAL82 fra HAY
Sækkestol RETROit fra SACKit

Hvilken loungestol passer bedst til flest?

De tre stole som er med i denne lille helt uvidenskabelige undersøgelse er:

AAL82 fra HAY. Det er en klassiker med et enkle udtryk og en meget overkommelige pris. Den har et rent og klassisk lænestols-look og kan indgå rigtig mange steder. Er det mon den flest vil synes om?

Den super dejlige FLY CHAIR SC1 fra &Tradition er også med, fedt at &Tradition vil stille den til rådighed for testen. Jeg synes det er en utrolig smuk stol med rigtig god komfort. Men det er jo bare mig, så hvad siger andre til den? Det bliver spændende at høre hvad alle de meget forskellige testpersoner mener om den.

Den sidste stol er fra SACKit, en traditionel sækkestol, OG så alligevel slet ikke. RETROit overrasker når man sætter sig i den og mon ikke den er testens “dark horse” særligt hvis prisen regnes med som faktor.

Baggrunden for testen:

Jeg oplever at mennesker med forskellig højde, alder og drøjde har meget forskellige oplevelser af hvordan en stol skal være og se ud, for at den er god at sidde i.

Jeg har derfor sat mig for at undersøge hvordan 3 forskellige loungestole opleves af alle de forskellige mennesker som kommer på vores kontor. Jeg vil gerne se på tre loungestole i forskelligt design og forskellig prisklasse. Jeg vil bede alle som kommer på tegnestuen, om at prøvesidde de tre stole og udfylde et lille spørgeskema, omkring hvordan de oplever de tre stole. De skal bl.a. svare på spørgsmål om hvordan stolene er at sidde i og hvilken de synes bedst om og hvorfor. De skal også svare på hvilken aldersgruppe de er i, hvor høje de er og hvad de vejer, bare sådan circa 😉 Til sidst skal de oplyse om der er designinteresserede eller ej.

Bloggen bliver løbende opdateret, så kig ind igen, senere.
Unboxing videoer herunder.